< terug

Ook dit seizoen worden wedstrijdkaarten enkel als mobile tickets in de Official Ajax-app verstrekt. Voor het aankopen van wedstrijdtickets en het bezoeken van wedstrijden dien je jouw identiteit te verifiëren. Dat kan eenvoudig via iDIN of via het uploaden van je legitimatiebewijs. 

In overeenstemming met de KNVB-voorwaarden is het essentieel om te weten welke bezoekers het stadion betreden. Daarom controleren wij de persoonsgegevens en verifiëren we of deze overeenkomen met de kaarthouder.

Wij vinden je privacy uiteraard erg belangrijk en zullen ervoor zorgen dat je persoonsgegevens zorgvuldig worden verwerkt. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie hierover.

Een geverifieerd account is noodzakelijk om wedstrijdkaarten te kopen en wedstrijden te bezoeken. Als jouw verificatie niet is voltooid, is het niet mogelijk om mobiele tickets te kopen of te ontvangen.


Je ziet voordat je je gegevens doorstuurt om welke het gaat. Dit is je naam, geboortedatum en enkele contactgegevens. We krijgen geen bankgegevens door.
 

Ons systeem geeft dat er een klein verschil is tussen jouw geüploade ID-gegevens en de gegevens in jouw account. Om die reden zijn wij jouw aanvraag intern aan het beoordelen, zodra wij hier informatie voor beschikbaar hebben nemen wij contact op per mail.

Voor de accountverificatie is het verplicht dat ook kinderen de verificatie voltooien als het account onder deze persoonsgegevens geregistreerd staat. Dit kan worden gedaan met het landelijk verplichte legitimatiebewijs in de zorg, dat vanaf de geboorte geldt. Wij zijn niet in staat om uitzonderingen te maken.

Klik hier voor meer informatie over deze landelijke verplichtingen tot een legitimatiebewijs.