< terug

Het wil wel eens voorkomen dat het iets langer duurt voordat je de e-mail van YourGift met daarin de activatiecode ontvangt. De klantenservice van YourGift lost dit graag voor je op. Je kunt bellen naar 085 273 47 20 of e-mailen naar klantenservice@yourgift.com.

Met een seizoenkaart en/of de Club Card varianten van de Supportersvereniging (Ajax Life - Jonge Schare - Kids Club) krijg je 10% korting op Ajaxshop.nl of in de winkel.

Door in te loggen op het account waar jouw seizoenkaart of Club Card op staat geregistreerd ontvang je automatisch 10% korting in de winkelmand. Wordt de korting niet verrekend? Neem dan contact met ons op.

 

Ben je in het bezit van een seizoenkaart en/of ben je lid van de Supportersvereniging? Plaats dan een bestelling met jouw Mijn Ajax account waar jouw seizoenkaart en/of lidmaatschap aan gekoppeld staat.

Het is goed om te weten dat:

• De ledenkorting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen en/of andere acties.
• Boeken, DVD's en games zijn uitgesloten van de 10%- ledenkorting.
• Op reeds geplaatste bestellingen kan achteraf helaas geen korting meer verrekend worden.

Lukt het niet om gebruik te maken van de korting terwijl je hier wel recht op hebt? Neem dan contact met ons op via LiveChat voordat je de bestelling plaatst. Het is niet mogelijk om de korting achteraf te verzilveren.

 

Via Ajax.nl/shop kunnen bestellingen middels verschillende betaalmethodes worden betaald. De volgende betalingsmethodes worden aangeboden*:

 

- iDeal

- Credit Card

- Google Pay

- Apple pay

- Generic Giftcard (Yourgift)

In verband met een nieuwe wetgeving is het maximale te verzilveren bedrag per giftcard €50,- per online bestelling. Het is niet mogelijk om meerdere giftcards te verzilveren in één bestelling.

- Klarna

Indien je Klarna als betaalmiddel selecteert dien je 30 dagen na verzending je bestelling pas écht te betalen via Klarna. Betalen kan online of via de Klarna App. Heb je vragen over je betaling via Klarna? Neem dan contact op met Klarna.

 

*De aangeboden betaalmethodes kunnen van tijd tot tijd wijzigen.