< terug

Om in aanmerking te komen voor een mindervaliden ticket dien je in het bezit te zijn van een Mindervaliden aankooprecht. Deze kan je aanvragen via Mindervalide@ajax.nl

 

Er geldt niet een specifieke leeftijdsgrens (bijvoorbeeld 18+) om een wedstrijd zonder begeleiding te bezoeken.We adviseren wel om kinderen tot 13 jaar altijd met een begeleider de wedstrijd te laten bezoeken. 

Daarnaast vertrouwt Ajax er op dat iedere bezoeker de inschatting kan maken of hij/ zij zélf of met begeleiding de wedstrijd kan bezoeken. 

Om een thuiswedstrijd van Ajax te bezoeken dien je in het bezit te zijn van een geldig mobile ticket en een geldig legitimatiebewijs. Let op dat jouw naam niet op het mobile ticket hoeft te staan, maar de persoon die op het mobile staat wel eindverantwoordelijk kan blijven tenzij je bij het delen aanvinkt niet verantwoordelijk te zijn. 

Als je door omstandigheden (tijdelijk) op krukken moet lopen dan kan je deze meenemen tijdens je wedstrijd bezoek. Je hoeft deze niet achter te laten bij de ingang. 

Sportcomplex de Toekomst is het hart van Ajax. Hier worden alle thuiswedstrijden van de Jeugdteams, Jong Ajax en de Ajax Vrouwen gespeeld. 

Adres:

Borchlandweg 18
1114 BD Amsterdam-Duivendrecht

Ja, pakjes drinken zijn toegestaan.

In de Johan Cruijff ArenA is het alleen mogelijk om met pin te betalen voor consumpties en merchandise. 

Op jouw mobile ticket staat vermeld van welke ingang je gebruik kan maken. De ingang die op jouw mobile ticket vermeld staat is leidend. Op de bewegwijzering rondom de Johan Cruijff ArenA kan je jouw ingang vinden. 

Als je bericht hebt ontvangen van de KNVB dat je een stadionverbod hebt ontvangen dan ben je helaas niet meer welkom gedurende de aangegeven periode. Dit betekent dat de seizoenkaarten of reeds aangekochte wedstrijdkaarten niet meer geldig zijn. Ook andere personen kunnen geen gebruik meer maken van deze tickets.