< terug

Gerelateerde categorieƫn

Via onderstaande instructie kun je jouw bestelde producten retour sturen:

• Ga naar https://www.ajaxshop.nl/nl/inloggen-retouren
  • Log in met je e-mailadres en ordernummer
  • Klik op inloggen
  • Selecteer het product dat je wilt retourneren
  • Kies de reden van retour en de opvolging: omruilen, geld retour, alternatief leveren
  • Download het PDF en print deze uit
  • Voeg het PDF bij het te retourneren pakket en verstuur deze naar de Ajaxshop te Waalwijk
  • Bewaar het bewijs van verzending

Je kunt het pakket afleveren bij een DHL Parcelshop. Klik hier om de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop bij jou in de buurt te vinden.

Als jouw maat momenteel niet beschikbaar is, dan kan deze weer aangevuld worden bij de eerstvolgende levering. Kijk daarom regelmatig op de website om dit te controleren.

Bij alle producten op Ajaxshop.nl staat een te verwachten levertijd vermeld. Producten die direct leverbaar zijn uit onze voorraad ontvang je (in Nederland en Belgiƫ) binnen 1 a 2 (werk)dagen. Soms staat er aangegeven dat het 5 (werk)dagen duurt of wordt er een verwachte leverdatum weergegeven. Het is helaas niet mogelijk om in dat geval eerder te leveren. Via de track & trace code die je per e-mail ontvangt kun je verzending volgen. Je ontvangt deze code zodra je pakket is verstuurd.