< terug

Voor seizoen 22-23 dien je elf scanpunten te behalen voor behoud van je NL+ recht.

Van NL naar NL+ heb je minimaal elf scanpunten nodig voor het verdienen van een NL+ uitkaart.  Heb je tussen de twee en elf scanpunten behaald? Dan behoud je je NL recht. 
 

Op dit moment is het niet mogelijk om een uitkaart aan te vragen. Zodra er nieuwe uitkaarten beschikbaar komen wordt dit gedeeld op de website,

Bij bezoek van minimaal één Europees uitduel in seizoen 22-23 heb je een EU-recht voor het nieuwe seizoen. Meer dan de helft van de gespeelde uitduels bezocht? Dan heb je in seizoen 23-24 EU+ uitrecht.

 

Wanneer je een ticket wil bestellen voor een nationale uitwedstrijd dien je te beschikken over een nationale uitkaart. Zonder uitkaart is het niet mogelijk om uitwedstrijden te bezoeken van Ajax 1 en Jong Ajax.

Alle behaalde scanpunten zijn inzichtelijk via Friends & Family en Tickets  - Mijn Ajax.

Wanneer je een kaart hebt gekocht voor een uitwedstrijd dan kun je deze overdragen naar een andere uitkaarthouder. De koper dient de overname vooraf aan het uitduel aan ons door te geven. Dit kan tot uiterlijk 12.00 uur op de woensdag vóór de wedstrijd via dit formulier.* Zowel de koper als overnemer ontvangen donderdag* vóór de wedstrijd een e-mail zodra de overname is verwerkt. Je kunt maximaal 2 keer per seizoen een kaart overdragen. 

* Afhankelijk van de speeldag kan de uiterlijke datum anders zijn. 

Indien je een scanpunt mist kan je via mijn.ajax.nl/support een case aanmaken. Geef hierin aan om welk scanpunt het gaat en voeg hier bewijs aan toe. Algemene foto's van het uitvak zijn niet voldoende en worden afgewezen. 

Mis je een scanpunt na een overname dan is het noodzakelijk dat je vermeldt van wie je de kaart hebt overgenomen. Vermeld dan altijd de voor- en achternaam en het relatienummer van de koper.