< terug

Gerelateerde categorieën

Als jouw maat momenteel niet beschikbaar is, dan kan deze weer aangevuld worden bij de eerstvolgende levering. Kijk daarom regelmatig op de website om dit te controleren.

Bij alle producten op Ajax.nl/shop staat een te verwachten levertijd vermeld. Onbedrukte producten die direct leverbaar zijn uit onze voorraad ontvang je (in Nederland en België) binnen maximaal 3 (werk)dagen. Soms staat er aangegeven dat het 5 (werk)dagen duurt of wordt er een verwachte leverdatum weergegeven. Bedrukte artikelen worden naar verwachting binnen 7 werkdagen verzonden. Het is helaas niet mogelijk om in dat geval eerder te leveren. Via de track & trace code die je per e-mail ontvangt kun je verzending volgen. Je ontvangt deze code zodra je pakket is verstuurd. 

Wanneer je order een pre-order artikel bevat, wordt je gehele order uitgeleverd vanaf 1 november. Zodra wij jouw order compleet hebben, versturen wij alle orders in volgorde van besteldatum.

Het is mogelijk om middels Click & Collect een bestelling te plaatsen online en deze af te halen bij een van onze Fanshops. Selecteer de desbetreffende Fanshop om het af te halen tijdens het bestelproces op ajax.nl/shop. Je ontvangt een bevestiging per mail zodra de bestelling klaar ligt om af te halen.
Staat de gewenste Fanshop hier niet bij? Dan is het artikel hier helaas niet op voorraad

Heb je via Click & Collect een bestelling geplaatst? Alle Click & Collect orders blijven maximaal 14 dagen in de desbetreffende Fanshop liggen. Na 7 dagen ontvang je een reminder dat jouw bestelling nog klaarligt om afgehaald te worden. Na 14 dagen wordt de order geannuleerd en ontvang je een refund. Let op! Dit geldt niet voor bedrukte artikelen.
 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons nieuwe shirt voor seizoen 2022-2023! Het is nog niet bekend wanneer dit shirt gelanceerd wordt. Je kunt jouw interesse achterlaten op het interesseformulier, dan word je geïnformeerd zodra er meer bekend is: https://acties.ajax.nl/interesse-shirts.