Weergaven:

Je kunt aan de hand van je e-mailadres inloggen. Hiervoor dien je eerst eenmalig je wachtwoord te wijzigen. Volg onderstaande stappen:

1. Ga naar Mijn Ajax
2. Vul je e-mailadres in en druk op Stap 1. Verificatie code aanvragen
3. Voor de verificatiecode heb je een mail ontvangen. Open je mailbox en kopieer de verificatiecode
4. Vul de verificatiecode in op de Mijn Ajax – website en klik op verifiëren en Stap 2: Wijzig je wachtwoord’
5. Wijzig vervolgens je wachtwoord en klik nogmaals op Stap 2: Wijzig je wachtwoord’
6. Log nu in met je e-mailadres en gemaakte wachtwoord

Tip: Noteer je inloggegevens of sla deze automatisch op zodat je de volgende keer weer kunt inloggen.

Je kunt ook de video op Mijn Ajax bekijken. Hier wordt ook stap voor stap uitgelegd hoe je je wachtwoord kunt wijzigen.