Weergaven:

Je kunt aan de hand van je e-mailadres een account aanmaken. Volg onderstaande stappen:

1. Ga naar Mijn Ajax

2. Vul je e-mailadres in en druk op Stap 1. Verificatie code aanvragen

3. Voor de verificatiecode heb je een mail ontvangen. Open je mailbox en kopieer de verificatiecode

4. Vul de verificatiecode in op de Mijn Ajax – website en klik op verifiëren en ga naar Stap 2: Vul je gegevens in.

5. Vul al de gevraagde gegevens in en klik op 'Account aanmaken'

6. Log nu in met je e-mailadres en gemaakte wachtwoord

Tip: Noteer je inloggegevens of sla deze automatisch op zodat je de volgende keer weer kunt inloggen.